Megvertek egy járókelőt az Örs vezér téren, ezt a két férfit keresik a rendőrök

Egy háromfős társaság kötött bele egy járókelőbe az Örs vezér téren. A BRFK a lakosság segítségét kéri egy X. kerületben történt garázdaság ügyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. március 30-án 23 óra 30 perc körül Budapest X. kerületében, egy háromfős társaság szóváltásba keveredett egy járókelővel, akit többször megütöttek. A képen szereplő két férfi beazonosítása eddig nem vezetett eredményre, harmadik társukat a rendőrök beazonosították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !