Keresés ebben a blogban

Eltűnt egy pécsi házaspár

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a házaspár eltűnése kapcsán.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kövér Sándor és Kövér Sándorné ügyében.

Kigyulladt egy családi ház 2022. október 10-én reggel Pécsett, a Bogár utcában. A tűzeset kapcsán személyi sérülés nem történt, azonban a beszerzett adatok alapján az ott lakó házaspár október 9-én 16 óra és 10-én 7 óra között ismeretlen helyre távozott, azóta nem adnak életjelet magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A 85 éves férfi körülbelül 185 centiméter magas, erős testalkatú, rövid, ősz haja van, az egyik lábára kissé sántít. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, vagy sötétzöld bársony nadrág, kockás ing és sötét sportcipő.

A 76 éves nő körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú és festett, barna, rövid haja van. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, barna, kötött kardigán, valamint elegáns, fekete félcipő.

A házaspár feltehetően a JJE-883 forgalmi rendszámú, szürke, Citroen X2 Xantia típusú személygépkocsival utazik.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható Kövér Sándort és Kövér Sándornét felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !