Keresés ebben a blogban

Családi drogbiznisz számoltak fel Mosonmagyaróváron és környékén

Részben családi alapon működő, kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnözői csoportot fogtak el a rendőrök a napokban Mosonmagyaróváron és környékén - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

A közlemény szerint a mosonmagyaróvári nyomozók több évig térképezték fel a drogkereskedelemből élő csoport tevékenységét.

Megállapították, hogy Mosonmagyaróváron és környékén huzamosabb ideje kábítószert terjeszt egy 47 éves rábatamási férfi, 24 éves élettársa és a férfi 26 éves lánya. Ezen felül azonosították a hozzájuk köthető, szintén kábítószerrel kapcsolatba hozható embereket.

Október 7-én Mosonmagyaróváron, Halásziban és Rábatamásiban - öt helyszínen - elfogták az apát, a lányát, a férfi élettársát, valamint további öt embert.

A család tagjait kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták, kettejüket őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatásukat.

A további öt embert kábítószer birtoklás vétsége miatt hallgatták ki.

A csoportnál tartott kutatások során többféle kábítószert, a drog kiméréséhez és fogyasztásához szükséges eszközöket, nagy mennyiségű készpénzt és egy gépjárművet foglaltak le a nyomozók. (MTI)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !