A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik egy férfi elfogása érdekében

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható férfi 2022. május 6-án 23 óra és 2022. május 7-én 6 óra közötti időben Székesfehérváron, a Repülőtér úton egy földszinti lakás konyhaablakán benyúlt, majd az ott lévő széken hagyott kabátból kiemelt egy pénztárcát a benne lévő készpénzzel, személyes iratokkal, bankkártyával együtt. A lopott bankkártyával több alkalommal készpénzt vett fel. A feltételezett elkövetőről az ATM biztonsági kamerája felvételt készített.

A férfi 40 év körüli, erős testalkatú, az elkövetéskor mályvaszínű, vízszintes fekete csíkozású kapucnis pulóvert, mályvaszínű baseballsapkát viselt. Arca borostás, haja sötét, oldalt felnyírt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !