Lopás miatt keres a rendőrség két nőt

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik egy helyi üzletből ruházati termékeket tulajdonítottak el.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A feljelentés adatai szerint az elkövetők az egyik szegedi bevásárlóközpontból több ruházati terméket tulajdonítottak el.

A biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőkről. Egyikük 25-30 év körüli. Arca kerek, szőke haja vállig érő. Az elkövetéskor sötétkék felsőt, kék farmernadrágot, fekete övet és sötét magassarkú cipőt viselt. Vállán rózsaszín, kisebb méretű hátizsák volt. Társa szintén 25-30 év körüli. Arca kerek, haja sötét, hátközépig érő. Sötét felsőt és nadrágot, szürke kardigánt és fehér sportcipőt viselt. Fekete, kisméretű női táska volt nála.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !