A tatárszentgyörgyi férfi szinte minden lehetséges közlekedési szabálysértést elkövetett, amit lehetett

A Paksi Rendőrkapitányság járőrei akartak megállítani egy autót a 6232-es úton. Az egyenruhások azért figyeltek fel a járműre, mert annak sofőrje nem állt meg a STOP táblánál. A járőrök ellenőrizni akarták a kocsit és annak vezetőjét, de a sofőr a rendőri jelzés ellenére továbbhajtott. A 28 éves tatárszentgyörgyi férfit végül Pálfán sikerült ellenőrizni, aki elismerte, hogy ő vezette a járművet.

Ekkor jöttek a meglepetések, hiszen a sofőr szinte minden lehetséges közlekedési szabálysértést elkövetett, amit lehetett. Nem állt meg a STOP táblánál, túl gyorsan hajtott, kivonta magát a rendőri intézkedés alól, jogosítványa nincsen, mert korábban eltiltották a vezetéstől, és utánképzésen nem vett részt. A zavartan viselkedő férfinél, a szonda pozitív értéket jelzett, és felmerült bódító hatású szer használata is vele kapcsolatban. Ha ez még nem volt elég, olyan autóval közlekedett, amit korábban kivontak a forgalomból és a kocsira kötelező felelősségbiztosítás sincsen.

Ezek miatt a rendőrök a 28 éves sofőrt őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban bíróság elé vitték. A bíróság az engedély nélküli vezetés miatt vele szemben pénzbüntetést szabott ki, és hosszú hónapokra eltiltotta a vezetéstől. Emellett további szabálysértési eljárások, közigazgatási hatósági eljárás és feltehetően büntetőeljárások várnak a bátor szabályszegőre.     

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !