Házi őrizetben a 23 éves szeméremsértő, aki Veszprémben és Ajkán is nőket fogdosott az utcán

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták azt a 23 éves halimbai férfit, aki Veszprémben és Ajkán is nőket fogdosott az utcán - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy fiatal nő 2022. szeptember 14-én délelőtt tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy nem sokkal korábban Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy megfogta a vállát, majd felhúzta a szoknyáját, miközben az elkövető a saját nadrágját letolta. A sértett azonnal segítségért kiáltott, mire a férfi sietve távozott a helyszínről.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a 23 éves halimbai lakost 2022. szeptember17-én Ajkán elfogták. A rendőrök ezután előállították, majd szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal is fogdosott hasonló módon nőket Veszprémben és Ajkán is. Ezidáig 4 bejelentés érkezett a rendőrségre a szeméremsértő módon viselkedő férfi ellen, de a nyomozók folyamatos adatgyűjtést végeznek további sértettek felkutatása érdekében.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a férfi őrizetbe vételét rendelte el és kezdeményezte letartóztatását, majd a bíróság 2022. szeptember 19-én házi őrizet elrendeléséről határozott.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !