Panaszt tett két állatmentő ellen, mert egy dönersnél "20 percig jóízűen lakmároztak, ahelyett, hogy az autóban ennének"

Az újpesti Àllat- ès Termèszetvèdelmi Őrszolgálathoz érkezett panasz a napokban.

A bejelentő elmondása szerint két állatmentő 20 percig étkezett egy Árpád úti döneresnél "és még közben a telefonjukat is nyomkodták". A panaszt tévő személy az is felháborítónak tartja, hogy Magyarországon percenként történik állatkínzás és a "két kolléga simán jóízűen lakmározik, ahelyett, hogy az autóban ennék meg". Szerinte a 20 perc alatt rengeteg állatot menthettek volna meg. A bejelentő a két állatvédő felelősségre vonását kérte.

Változtatás nélkül közöljük az újpesti Àllat- ès Termèszetvèdelmi Őrszolgálat vezetőjének, Pataki Gábornak a válaszát:

Kedves Panasz bejelentő!

Kollégáim önkéntes alapon és térítés nélkül végzik az állatmentés!

GPS szerint valóban az Árpád úti étteremben ettek (megjegyezném: nagyon finom ott a gyros). A gps szerint csak 17 és fél perc volt (telefonjukba nem látok bele sajnálom), de éntőlem még egy desszertre is maradhattak volna! Képzelje el, a Tüzestál étterem minden egyes nap ingyen ebédet prezentál a srácoknak, akik legalább fél órát ott is eltöltenek. 😁 Ott is isteni finom minden! 

Visszatérve az említett pároshoz: az éhségük előtt egy magatehetlen, nagytestű kutyát mentettek, és vitték kórházba! Ott a vizsgálatok több órát eltartanak, és ezalatt támadt az a "furcsa " ötletük, hogy megvacsoráznak, ha már a mai napon 0-24-es fővárosi ügyeletben vannak! Úgy gondolom az évi 9000 telefonhívás, bejelentés, e-mail, hatósági felkérés arra utal, hogy amennyit tudunk, mentünk, de kérem értse meg, hogy szükségünk van étkezésre és néha pisilni is szoktunk..... No nem az autóban! 

Kérem gyenge magyarázkodásomat fogadja el, és kérem ne kelljen kerékbe kötnöm a srácokat. 😁

Köszönöm szépen!

Maradok tisztelettel:

Pataki Gábor 

Vezető 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !