Tragédia is lehetett volna, ha a szabadságát töltő miskolci rendőrnő nem reagál időben

Akár tragédiába is torkollhatott volna, ha a szabadságát töltő miskolci rendőrnő nem reagál időben. A bejelentést követően egy idős asszonyt mentettek meg a füsttel megtelt otthonából.

Egy miskolci társasházból tett bejelentést a szabadságát töltő rendőrnő a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központ ügyeletére, hogy a Kis-Hunyad utcában az egyik lakásból füst szivárog. A Diósgyőri Rendőrőrs járőre a gyors adatgyűjtés során megállapította, hogy a kérdéses ingatlanban egy közel 90 éves nő él egyedül, aki feltételezhetően otthon is tartózkodott, mivel az ajtón hangos zene szűrődött ki. A rendőrnő megkísérelte a bejutást a lakásba, de az nem sikerült, majd a lépcsőház emeletein kinyitotta az ablakokat és értesítette a szomszédokat is.

A kiérkező járőrök a társszervek munkatársival a lakásba bejutottak, és ott egy idős nőt találtak. A járőrök megállapították, hogy az asszony a konyhában a tűzhelyen felejtette az ételt, ami odaégett, ezért keletkezett a füst.

A tűzoltók levették a gázról az edényt, és átszellőztették a lakást. Az asszonyt az mentőszolgálat munkatársai további ellátás végett kórházba vitték.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !