Kihasználta egy ittas nő magatehetetlenségét egy 25 éves férfi Budapesten

Egy 25 éves férfi az utcán, egy fa tövében fekvő, ittassága miatt magatehetetlen állapotban lévő fiatal nővel erőszakoskodott. A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé, amelynek eredményeként a bíróság 2 év végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte.

A vád szerint a terhelt ittasan a XIII. kerület, Nyugati térnél járt, ahol felfigyelt a szintén ittas, és emiatt magatehetetlen állapotban lévő, egy fa tövében fekvő fiatal nőre.

A vádlott odalépett a sértetthez és fogdosni kezdte a nőt, eközben pedig a saját nadrágjába benyúlva, szeméremsértő cselekményt végzett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága a szükséges bizonyítékokat beszerezte, ennek eredményeként a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a 25 éves férfit szexuális erőszak bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

A tárgyaláson lefolytatott bizonyítás alapján a Pesti Központi Kerületi Bíróság a férfit a váddal egyezően bűnösnek mondta ki szexuális erőszak bűntettében és ezért őt 2 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Az ítélet nem jogerős.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !