Összeveszett szomszédjával, a szócsata tettlegességig fajult, a férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba

Egy albertirsai férfi veszett össze szomszédjával, a szócsata tettlegességig fajult, a sértettet életveszélyes állapotban vitték kórházba - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mentők és rendőrök érkeztek 2022. július 9-én este egy albertirsai házhoz, ahonnan egy 32 éves férfit vittek kórházba, miután szomszédja egy lapátnyéllel súlyos fejsérülést okozott neki.

A veszekedés szócsatával indult, később ököllel esett egymásnak a két szomszéd. Ment az adok-kapok, amikor a gyanúsított beszaladt háza udvarára, magához vett egy lapátot és azzal vett revansot áldozatán. A megtámadott 32 éves férfi életveszélyes állapotba került, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. A rendőrök helyszíni szemlét tartottak, a lapátot lefoglalták, I.Mihályt a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták.  

Vallomást tett, amelyben részletesen taglalta az eseményeket. Állítása szerint a szomszédjától kapott pofon miatt elborult az agya és nem tudta kontrollálni tetteit, ezért ütötte vágta a lapát nyelével a sértettet, olyannyira, hogy az darabokra tört. Állította, tettét az óta megbánta, nem volt szándékában súlyos sérülést okozni neki.

A 26 éves férfivel szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !