Áthajtott a piroson, súlyos balesetet okozott (videó)

A Kaposvári Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki súlyos sérüléseket okozott az utasának, mivel figyelmetlenül közelített meg egy útkereszteződést.

A vád szerint a 67 éves nő az édesanyját szállítva közlekedett Kaposvár belvárosában, azonban egy forgalmas, jelzőlámpák által irányított kereszteződésbe a tilos jelzés ellenére hajtott be az autójával. A vádlott kocsiját észlelve a neki oldalirányból érkező, szabályosan közlekedő kisbusz vezetője fékezett ugyan, de a balesetet elkerülni nem tudta, és a járműve elejével az előtte keresztben elhaladó személygépkocsi jobb oldalának ütközött.

Az ütközés hatására a nő által vezetett gépjármű megpördült, majd az útkereszteződésen átsodródva végül egy másik várakozó autónak ütközött. A nő kocsijának jobb első ülésében helyet foglaló sértett a baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, mivel több csontja is eltörött.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !