Aktus közben lopta meg alklami partnerét egy prostituált Kecskeméten

A Kecskeméti Járási Ügyészség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének kísérlete és lopás vétsége miatt vádat emelt egy nővel szemben. Az elkövető szexuális aktus közben ellopta a férfi pénztárcáját, majd a bankkártyával nem sokkal később fizetni próbált.

A vádirat szerint a prostitúciós tevékenységet folytató vádlott Kecskeméten beszállt a sértett gépkocsijába és egy félreeső helyre mentek a szexuális aktus lebonyolítása érdekében. Ennek során a nő a férfi nadrágjának farzsebéből kivette a pénztárcáját, amelyben a bankkártyája és iratai is benne voltak, majd azzal távozott a helyszínről.

A nő a pénztárcában talált 2.500 forintot rögtön elköltötte. Nem sokkal később egy áruházban a vásárolt termékeket a lopott bankkártyával akarta kifizetni, mivel azonban a sértett a bankkártyáját időközben letiltotta, a fizetés sikertelen volt. A kecskeméti rendőrök a nőt rövidesen előállították, és az intézkedéskor megtalálták nála a lopott pénztárcát, az összes okmánnyal és bankkártyával együtt, így a férfinak csak 2.500 forint kára keletkezett.

Az ügyészség a vádlottat információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének kísérletével és lopás vétségével vádolja.

Bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !