A nagymamája garázsában is termesztette a drogot egy salgótarjáni fiatal

A salgótarjáni rendőrök egy 18 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A salgótarjáni nyomozók tudomására jutott, hogy a megyeszékhelyen egy férfi kábítószert termeszt. A rendőrök 2022. július 25-én kutatást tartottak a 18 éves férfi lakásán, az ahhoz közeli erdőrészben, valamint az általa használt nagymamája garázsában. A hatóság tagjai az erdőben a férfi által cserépben és egyéb módon termesztett hét növényt foglaltak le. A garázsból egy papírdobozban, műanyag flakonokban 12 növényt, valamint LED világítást, növényi magokat és kábítószert tartalmazó cigarettacsikket, míg a lakásán kábítószer fogyasztásához használatos eszközt, és bruttó 4,1 gramm tömegű növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le. A növények, valamint a cigarettacsikkek MMC Cannabis teszttel történő vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

A rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították a helyi lakost, akit kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a nyomozást szakértők bevonásával folytatja.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !