Egy 90 éves asszonyt fosztott ki egy fiatal jánoshalmi nő

Egy 90 éves asszonyt fosztott ki egy fiatal jánoshalmi nő, akit a rendőrök hamar elfogtak. A nyomozást a napokban befejezték és vádemelést javasolnak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kifosztás miatt nyomoztak a jánoshalmi rendőrök egy 23 éves helyi nővel szemben.

A rendőrségre érkezett bejelentés egy 90 éves asszonytól, aki arról számolt be, hogy az ismerőséhez készült, azonban nehéz mozgása miatt a kerékpárjába kapaszkodva indult útnak. A bicikli kormányára tette táskáját és tolta a célállomás felé, amikor útját állta egy fiatal nő a kétkerekűjével. A lány nem kérdezett semmit, csak elkezdte lerángatni a kormányról a táskát, aminek az egyik füle a cibálás következtében megadta magát, így könnyedén hozzájutott a zsákmányhoz. A sértett nem tudta megvédeni a tulajdonát, ugyanis arra koncentrált el ne essen a biciklivel. Csupán kérlelni próbálta a tolvajt, hogy legalább a kulcsait ne vigye el. A nő ezzel mit sem törődve kereket oldott a holmival, amiben mindösszesen 2000 forint lapult.

A Jánoshalmi Rendőrőrs nyomozói az adatgyűjtés eredményeként hamar beazonosították a fiatal tolvajt, akit két nappal később ki is hallgattak a történtekkel kapcsolatban. A nő elismerte a bűnösségét. A rendőrök befejezték a nyomozást és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !