Szervezett akció keretében fogták el Szigetszentmiklóson a többszörösen körözött 35 éves nőt

Több mint hét év börtön vár a nőre, aki hitelfolyósítás ígéretével verte át áldozatait.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztály rendőrei 2022. május 5-én szervezett akció keretében fogtak el Szigetszentmiklóson egy többszörösen körözött 35 éves nőt, mivel nem kezdte meg csalás bűntett miatt jogerősen kiszabott 7 év 4 hónapos börtönbüntetésének letöltését.

H. Andrea hitel folyósításának lehetőségét hirdette interneten keresztül, majd különböző jogcímeken pénzt szedett be a sértettektől. A hitel kiutalása valamennyi esetben meghiúsult, amit különböző kifogásokkal magyarázott, a részére átutalt pénzt pedig felélte. 

Ellene a Debreceni és a Kecskeméti Törvényszék is elfogatóparancsot bocsátott ki csalás elkövetése miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.​

A nő úgy próbált az igazságszolgáltatás elől elrejtőzni, hogy lakóhelyeit rendszeresen váltogatta. A rendőrökön azonban nem tudott kifogni; egy tóparti nyaralóból állították elő a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahonnan gyanúsított kihallgatását követően vitték át a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !