Egy 20 éves lány szexuális szolgáltatását vette igénybe egy 70 éves kecskeméti férfi, ám aktus közben eltűnt a pénztárcája

A kecskeméti nyomozók egy fiatal lány ügyében fejezték be a nyomozást, aki különös körülmények között jutott hozzá egy bankkártyához. Azzal jogosulatlanul vásárolni is akart, így rögtön lebukott.

Egy 20 éves lány szexuális szolgáltatását vette igénybe 2022. március 23-án délelőtt egy 70 éves kecskeméti férfi, ám aktus közben eltűnt a pénztárcája. A sértett próbálta kérdőre vonni a fiatalt, ám az értékei – némi készpénz, személyi okmányok és bankkártya - nem kerültek elő. A pórul járt kuncsaft bement a bankba, ahol letiltotta a meglovasított bankkártyát.

Alig telt el egy óra, a lányt az egyik áruházban már le is fülelték: az érvénytelen, lopottnak jelzett kártyával akarta kifizetni az általa vásárolt árucikkeket.

A rendőrök a tolvajt előállították, és lopás vétsége, valamint információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett kísérlete miatt kihallgatták. A szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a nyomozás befejeződött, ellene vádemelést javasolnak a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának a munkatársai.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !