Akciófilmbe illő módon raboltak ki egy férfit egy Pest megyei panzióban

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt négy személy ellen, akik kiraboltak egy férfit.

A vádirat szerint az egyik nőt barátnője szórakozni invitálta egy Pest megyei panzióba. A nő tudomására jutott, hogy a barátnője élettársa több milliós készpénzzel rendelkezik. Ezt az információt a nő továbbadta élettársának, akivel arra az elhatározásra jutottak, hogy a pénzt megszerzik. Az élettársak abban maradtak, hogy telefonos csevegőfelületen tartják a kapcsolatot, így segíti majd a nő a cselekmény elkövetését.

Ezt követően a nő élettársa két további férfit szervezett be. A két elkövetőt a férfi az éjszakai órákban az inárcsi panzió közelébe fuvarozta, majd átadott nekik egy riasztópisztolyt. A férfiak bementek a panzióba, majd az üres recepción keresztül felmentek az emeleti szobákhoz. Eközben a sértett férfi a társaságával - amelyben a női elkövető is tartózkodott - az egyik szobában szórakozott. A nő csevegőüzenetben adott útmutatása alapján a két férfi elrejtőzött a sértett alvásra kivett szobájában.

Miután a sértett bement a szobába, az egyik elkövető az arcához tartotta a fegyvert és követelte, hogy adja át a pénzt. Erre a sértett az ágyra tette a táskáját, amiben közel 11 millió forint volt. A másik elkövető megállapította, hogy a pénz a táskában van, majd azt magukhoz véve elmenekültek a helyszínről.

A Pest Megyei Főügyészség jelentős értékre, fegyveresen és csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !