Ugrás a fő tartalomra

Videón, ahogyan három férfi megver egy negyediket Oroszlányban

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a fiatalkorú fiúval és két felnőttkorú társával szemben, akik a sértettet megverték. 

A vádirat szerint a fiatalkorú és két felnőttkorú társa megvertek egy negyedik férfit Oroszlányban 2021. július 22-én, az éjjeli órákban. A három elkövető közös italozás után a szórakozóhelyről elindult, csatlakozott hozzájuk a sértett. Az elkövetők és sértett között szóváltás volt, ennek során a fiú kissé eltávolodott és nekifutásból erőteljesen a sértettet jobb lábával mellkason rúgta. A megrúgott férfi egyensúlyát vesztett, a fiatalkorú ekkor ököllel arcon ütötte.

A két felnőtt férfi a bántalmazásba bekapcsolódott. Az egyik hátulról ráugrott a sértettre, aki emiatt a földre esett. A másik ököllel megütötte a sértettet az arcán, majd a nyakánál fojtogatta. A fiatalkorú a földön fekvő sértettet megtaposta és ököllel ütlegelte. A sértettnek nyolc napon belül gyógyuló arctáji sérülései keletkeztek, a bántalmazás alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló csonttörés okozására.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság mindhárom elkövetővel szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki. Az ügyészség indítványozta azt is, hogy a bíróság rendelje el a vádlottak pártfogó felügyeletét, valamint kötelezze őket arra, hogy sértettől tartsák magukat távol, vegyék fel a kapcsolatot az állami foglalkoztatási szervvel, vagy a helyi önkormányzatnál közfoglalkoztatásra jelentkezzenek, továbbá vegyenek részt a pártfogó felügyelő által szervezett csoportos foglalkozáson, illetve indulatkezelési tréningen.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Halálra késelte munkatársát egy férfi Veszprémben

Késsel szúrta meg munkatársát egy férfi Veszprémben. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. május 22-én 6 óra 10 perckor, hogy egy veszprémi cég öltözőjében egy nőt több késszúrással megsebesítettek. A helyszínre érkező mentők a sérült életét már nem tudták megmenteni. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit a munkahelyétől nem messze, egy helyi buszmegállóban elfogták a rendőrök, majd a rendőrségre előállították. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A helyszíni szemle és a nyomozási cselekmények jelenleg is folyamatban vannak. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

Halálos baleset az M5-ösön - Egy 19 éves fiatal vesztette életét

Három jármű összeütközött az M5-ös autópályán Inárcs térségében péntek este, a balesetben egy ember meghalt  - közölte a rendőrség. A police.hu tájékoztatása szerint  a 36-os kilométerszelvényénél egy román honosságú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, majd az árokba sodródott. Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves sofőrje az ütközés elkerülése érdekében  balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel. A rendőrök az  útszakaszt lezárták, a Budapest felé közlekedőket a a 405-ös, valamint a 4606-os útra terelik. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Összeütközött egy lakóbusz és egy személyautó, a balesetben egy ember meghalt

Összeütközött egy lakóbusz és egy személyautó a Szanyt Rábacsanakkal összekötő úton vasárnap délelőtt, a balesetben egy ember meghalt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A tájékoztatás szerint a balesetnek egy súlyos sérültje is van. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az utat. (MTI)/Fotó: Kisalföld.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt Fegyverneknél

Motoros és személygépkocsi ütközött szerda reggel Fegyverneknél, a motoros a helyszínen meghalt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Az adatok szerint a 4-es főúton Szolnok irányából Debrecen felé haladó gépkocsi a 34-es számú útra balra kanyarodva nem adott elsőbbséget a vele szemben közlekedő motorosnak és összeütköztek. A baleset helyszínelését a rendőrök félpályás útlezárás mellett végzik - tudatták. Fotó: MTI/Donka Ferenc KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálra gázolt a vonat egy 15 éves motorost

Halálra gázolt a vonat egy motorost Vámosgyörk és Hort között - közölte a Mávinform a honlapján. A motorost a Kassáról Budapestre tartó Hernád InterCity ütötte el egy vasúti átjáróban. A fénysorompó rendben működött - jegyezték meg. A baleset következtében a motort vezető 15 éves fiú a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !