Elbújt a söröző WC-jében, hogy záróra után az ablakon át beengedhesse testvéreit és italt, illetve pénzt lophassanak

A mellékhelyiségben bújt el egy kunágotai sörözőben egy férfi azért, hogy záróra után az egyik ablakon át beengedhesse testvéreit és italt, illetve pénzt lophassanak. A rendőrök hamar elfogták őket, az ellenük indított nyomozás iratai az ügyészségre kerültek.

Kunágotáról 2022. február 4-én 9 óra körül tett bejelentést egy nő arról, hogy betörtek abba a sörözőbe, ahol dolgozik. Amikor nyitni ment, az ajtó rendben volt, de bent először arra lett figyelmes, hogy italok hiányoznak, és a váltópénz sincs ott, ahol lenni szokott. Körülnézett és rögtön feltűnt neki, hogy az egyik ablak nyitva van. 

A rendőrök néhány óra alatt kiderítették, hogy mi történt. 

Este más vendégek mellett egy testvérpár is italozott a sörözőben. Egyikük zárórakor nem ment ki, hanem elbújt a mellékhelyiségben, megvárta, amíg a pultos nő feltakarít és elmegy. Ezután hívta öccsét, aki a lánytestvérükkel visszament, kinyitotta nekik az egyik ablakot, hogy be tudjanak mászni. Több üveg italt és egy tálca sört szedtek össze, illetve elvitték a váltópénzt is. 

A három testvért a rendőrök hamar elfogták, és az ellenük indított nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a büntetőeljárás iratait 2022. április 21-én továbbította az ügyészségre - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !