Több mint hetvenszer fajtalankodott az anyját elvesztő kislányával egy Dunakanyarban élő férfi

Egészen elképesztő szörnyűségeket művelt a saját kislányával egy Dunakanyarban élő férfi, miután a gyerek 2018 őszén elveszítette az anyját, s az ő gondozása és felügyelete alá került.

A férfi azzal vádolta meg a gyereket, hogy már biztosan végzett valamilyen szexuális cselekményt korábban az anyja élettársával, majd bántalmazta és több mint hetvenszer erőszakoskodott vele.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt mondta, hogy a szexuális erőszakkal, testi sértéssel és kiskorú veszélyeztetésével is meggyanúsított férfi tagadta, hogy bármilyen módon is bántalmazta volna a gyereket.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a gyerek évekig nem tartotta korábban a kapcsolatot az apjával. A 12. életévét betöltő lány tagadta az apja gyomorforgató vádjait, de a gyanúsított mégis a szexuális cselekmény végzésére kényszerítette. A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint ezt később még legalább 72 esetben megtette vele, s főként éjszakánként erőszakoskodott.

A férfi szándékosan megakadályozta, hogy a lány kapcsolatot tartson a korábbi családjában nevelkedő féltestvéreivel. A gyanúsítás szerint a férfi ittasan többször is megverte a gyereket, aki volt, hogy iskolába sem tudott menni a sérülései miatt. Egy alkalommal viszont az iskolában a testnevelés órán észlelték a rajta lévő sérüléseket, ezért három héttel ezelőtt azonnal kiemelték a családból.

A férfi terhére rótt bűncselekmény öt évtől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bizonyítottság esetén. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és elrendelte a bűncselekményekkel gyanúsított férfi letartóztatását. A gyanúsított és védője bűnügyi felügyelet elrendeléséért fellebbezett, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !