Többször megverte barátnőjét és a vele egy háztartásban élő nagyanyját a dühös férfi

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki többször megverte barátnőjét és a vele egy háztartásban élő nagyszülőjét.

A vádirat lényege szerint a férfi interneten ismerkedett meg budapesti barátnőjével, akivel személyesen a fővárosban találkozott először, majd két nap múlva már együtt utaztak a férfi somogyi lakhelyére. A vádlott azonban a vele tartó nőt a kistelepülésen lévő lakóhelyén többször bántalmazta, először a játszótérnél, ahol egy padon ülve a nőt ököllel mellkason ütötte, majd a bolt felé menet a sértett kutyája miatti vita során a sértettet arcán is megütötte és a nyakát szorította.

A korábbi élettársa vélt megcsalása miatt indulatos férfi a nagyanyját sem kímélte, amikor közös otthonukban napokon keresztül az őt nyugtatni próbáló sértettet hajánál fogva rángatta és húzta a földön, arcon ütötte, valamint hasba rúgta.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !