Rákiabált a háza előtt rollerező gyerekekre egy kiskunfélegyházi férfi, aztán fémrúddal támadt a gyerekek apjára

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki a háza előtt egy fémrúddal megütött egy férfit, aki azért csengetett be hozzá, hogy számon kérje rajta, amiért korábban indulatosan rászólt a háza előtt rollerező gyerekeire.

A vádirat szerint a sértett azért csengetett be a vádlott kiskunfélegyházi otthonába, hogy felelősségre vonja a férfit azért, mert korábban indulatosan szólt rá a sértett gyerekeire, akik a háza előtt rollereztek. A vita hevében az elkövető a házából magához vett egy tömör fémrudat, majd azzal az utcán várakozó férfi feje irányába ütött, aki védekezésképpen felemelte az egyik kezét, így a vádlott azt találta el. Az ütés következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, valamint a karórája összetört.

Az ügyészség a férfit garázdaság vétségével és könnyű testi sértés vétségével vádolja és ezért vele szemben  végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozza.

A vádlott bűnösségéről a Kiskunfélegyházi Járásbíróság fog dönteni.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !