Horrorbaleset történt az M1-esen

Baleset miatt mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát csütörtök délután Bicskénél - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint egy ember meghalt.

A katasztrófavédelem azt írta, a baleset az autópálya 36-37-es kilométerénél Bicske térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt. A járművekben összesen tíz ember utazott. A bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók, valamint a társhatóságok járművei mellett egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Marosán Angelika, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta, hogy öt személygépkocsi ütközött össze. Az utasok kiszálltak a járművekből, ám az egyiküket elütötte egy autó, ennek következtében ő átrepült a szemközti sávba, ahol áthajtott rajta egy arra közlekedő gépjármű. Az érintett a helyszínen életét vesztette.

Az Útinform tájékoztatása szerint a Hegyeshalom felé vezető oldalon a torlódás több mint 7 kilométeres, Budapest felé pedig 4 kilométeres. Azt javasolják, hogy az autósok térjenek le az 1-es főútra, de már ott is erős forgalomra, torlódásra kell számítani. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 27-es Zsámbék/Herceghalom csomópontban leterelik a forgalmat az autópályáról.

Frissítés!

A 36-os kilométernél mindkét irányban megindították a forgalmat, a torlódás Budapest felé feloszlott, Hegyeshalom irányában pedig feloszlóban van.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !