Emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség a Szelevényen történt házrobbanás ügyében

Emberölés kísérlete miatt indított nyomozást a rendőrség a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Szelevényen szombaton történt házrobbanás ügyében - közölte a vármegyei rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére vasárnap.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján előzőleg azt írta, hogy gázrobbanás után tűz ütött ki egy lakóházban, Szelevényen, a Rózsadomb úton. Az esethez kunszentmártoni és szarvasi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral eloltották a lángokat.

A vármegyei hírportál, a szoljon.hu értesülése szerint két embert kellett kórházba szállítani. A házban egy 50 év körüli anya lakott a 10 év körüli gyermekével. A szomszédok hallották a hatalmas robbanást, az egyikük az anya segélykiáltását is hallotta. Az eset éjszaka fél kettő körül történt - írták.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete, valamint közveszélyokozás bűntett miatt folytat nyomozást. A folyamatban lévő eljárásra tekintettel a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad - közölték az MTI-vel. (Fotó: TV2 Tények)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !