Brutálisan bántalmazta kutyáját egy férfi Kazincbarcikán, a különös szenvedések az eb pusztulását okozták

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen állatkínzás bűntette miatt, aki bezárta, éheztette, ütlegelte, rugdosta kutyáját. A különös szenvedések az eb pusztulását okozták.

A vádirat szerint a vádlott Kazincbarcikán, egy pinceházba költözött, ahová magával vitte fajtatiszta közepes méretű kutyáját. Az ebet június hónap elejéig tartotta, több alkalommal napokra bezárta, víz és élelem nélkül hagyta, ennek következtében az állat folyamatosan lesoványodott. A gazda rendszeresen bántalmazta a kutyát, ököllel, karóval, bottal ütötte, rugdosta, a nyakörvénél fogva húzta, miközben az eb fájdalmában nyüszített.

Az ütlegeléstől a kutyának vérző sérülései keletkeztek, az éheztetés és rendszeres bántalmazás különös szenvedést okozott számára és pusztulásához vezetett.

A férfi a tetemet egy utazótáskába tette, és lakóhelye környezetében egy bokros részen rejtette el, a szomszédok találták meg és értesítették a hatóságokat.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott. (Fotó: Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !