Az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát egy idős férfi Kiskunfélegyházán azért, hogy rábírja a visszaköltözésre

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

Arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy 68 éves asszonyt bántalmazott egy 69 éves férfi Kiskunfélegyházán, az utcán. A sértett elmondta, hogy korábban jó viszonyt ápolt a támadóval, ugyanis a lakásában élt, ő pedig a lakhatásért cserébe takarított és főzött rá. A kapcsolatuk megromlásához a férfi egyre agresszívebb viselkedése vezetett, majd idővel fenyegetni kezdte. Az áldozat egy családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki mihamarabb elköltözni. A történtekig nem találkoztak egymással, ez alkalommal is véletlenül futottak össze. A nő bevásárolni tartott, amikor meglátta a bolt előtt a férfit. Meg akart fordulni, de addigra odalépett hozzá, rángatni kezdte, majd többször megpofozta és ököllel is ütlegelte a nőt, így próbálta rábírni, hogy költözzön vissza hozzá. Egy szemtanú sietett a bajbajutott segítségére, ám mire odaérhetett volna, a bántalmazó kereket oldott.

Az asszonyt kórházba szállították, a támadóját pedig gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése bűncselekmények miatt. Az ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !