Videón, ahogy egy apa elveri a fiát gyalázó kamaszt a pilisi vasútállomáson

A Monori Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki fia haragosára támadt Pilisen. 

A vádirat szerint a vádlott fia és a kiskorú sértett között nézeteltérés alakult ki, és egymásnak sértő üzeneteket küldtek.

A vádlott az ominózus napon Pilisen autózott, amikor észrevette a sértettet és barátait. Ekkor eléjük hajtott, majd kivett a kocsi csomagtartójából egy vascsövet, és azzal a fiatalok felé közelítve kérte a sértetten számon a korábbi üzeneteit. A kiskorú felpattant a kerékpárjára és azzal elmenekült. Az elkövető még utána dobta a vascsövet, de nem találta el.

A sértett a pilisi vasútállomásra hajtott, ahová a vádlott követte autóval, majd ismét megtámadta. Az elkövető többször fején és testén is megütötte a fiatalt ököllel, aki a földre esett. A helyszínen lévő személyek ekkor elhúzták a vádlottat a sértettől, aki ekkor visszament a gépkocsijához. Ott ismét magához vette a korábban már használt vascsövet és ismét a sértett felé indult. A sértett azonban ezt látva elmenekült a vágányok felé, ahová a vádlott már nem követte.

A Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !