Őrjöngve, üvegszilánkokkal teli hátizsákkal bántalmazott egy házaspárt egy részeg nő

A Nagyatádi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó nővel szemben, aki - többek között - egy üvegszilánkokkal teli hátizsákkal bántalmazott egy házaspárt.

A vádirat lényege szerint a vádlott az utcán felfigyelt a sértetti házaspárra, akiket ittasan szidalmazni kezdett. Mivel a vádlott a szidalmazással akkor sem hagyott fel, amikor a sértettek a társasházi otthonuk kapuján már bementek, a férfi visszafordult feltartóztatni a nőt, aki előbb ököllel, majd a hátizsákkal ütötte a sértettet. A vádlott hátizsákjában egy üveg bontatlan bor is volt, ami az ütések hatására eltörött, és karcolásos sérüléseket okozott a férfinak.

A férje bántalmazását látva a feleség igyekezett segíteni neki, de az elkövető őt is megtámadta, és az üvegszilánkokkal teli hátizsákjával megütötte, illetve az arcán megkarmolta.

A nő a garázda jellegű cselekményét még a rendőrök értesítése után is folytatta. A sértettektől eltávolodva, továbbra is szitkozódva legalább egy gépjárművet megrúgott, míg egy másik gépjárműnek a motorháztetőjére felfeküdt.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !