Kis híján megölte az italt eldugó férjét egy nő Szigethalmon

A Pest Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy nő ellen, aki alvó férjét szúrta le.

A vádirat szerint a nő és a  férfi a cselekmény előtt már több mint egy évtizede voltak házasok. Kapcsolatuk az utolsó öt évben megromlott, többször is szóba került közöttük a válás. Veszekedéseik mindennaposak voltak, amelyhez hozzájárult az is, hogy mindketten napi rendszerességgel fogyasztottak alkoholt.

Szigethalmon található otthonukban ismét összevesztek azon, hogy a férfi nem adott több italt a nőnek, azt eldugta előle a házban. A vita során a nő megöléssel fenyegette meg a férfit és meg is pofozta.

Később, az esti órákban, miután a férfi lefeküdt aludni a hálószobában. A nő ekkor magához vett egy 20 centiméter pengéjű kést a konyhában, azzal a hálószobába ment és azt az ott alvó férfi mellkasába szúrta. A férfi a szúrásra felébredt, kirohant a házból és a szomszédtól kért segítséget, aki értesítette a mentőket és a rendőrséget.

A szúrás következtében a férfi életveszélyes állapotba került, de figyelemmel a támadás módjára és eszközére az ennél súlyosabb eredmény elmaradása csak a véletlennek köszönhető.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !