Kamupénzzel fizetett egy férfi Józsefvárosban, majd kést rántott, amikor lebukott

Kamupénzzel fizetett egy férfi Józsefvárosban, majd kést rántott, amikor lebukott. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 29 éves férfi bement egy VIII. kerületi panelházban lévő vegyesboltba, és ott különféle termékekért 5000 forintos címletre hasonlító játékpénzzel fizetett, majd sietősen távozott. Az eladó azonban résen volt, és kiszúrta a hamis bankót. A ház gondnokával utánaeredtek a férfinak, akit az utcán kérdőre vontak. A férfi ekkor kést rántott, majd közölte, hogy „Ez az enyém, kifizettem!”, és a késsel megfenyegette őket, majd elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.

A BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően azonosították a feltételezett elkövetőt, akit pár óra múlva a VIII. kerületben, a Kálvária téren elfogtak és előállítottak. A 29 éves Cs. Dezsőt felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !