Egészen az M35-ös autópályáig hajtott, majd kiugrott a gépkocsiból és elmenekült az embercsempész

A rendőrök Nyíradony belterületén akartak megállítani egy autót. A sofőr a megkülönböztető jelzést figyelmen kívül hagyta, és egészen az M35-ös autópályáig hajtott, majd kiugrott a gépkocsiból és elmenekült. Az egyenruhások a járműben öt, magukat nepáli állampolgárnak valló külföldit találtak, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. Előállították, majd átadták őket a román határrendőrségnek.

A hajdú-bihari nyomozók a sofőr ellen hajtóvadászatot indítottak és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen a fővárosban elfogták a férfit. Az eljárás során az is kiderült, hogy a hátrahagyott autón nem az eredeti rendszám volt.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói a 22 éves moldovai férfit embercsempészés és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Beismerő vallomást tett.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !