A benzinkúton vett elégtételt családi sérelmei miatt egy kaposvári férfi (videó)

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt az elkövetéstől számított 72 órán belül állította bíróság elé azt a büntetett előéletű kaposvári férfit, aki egy fémcsővel okozott súlyos sérülést ismerősének.

A vád lényege szerint a visszaeső vádlott a vele családi konfliktus miatt évek óta haragos viszonyban lévő sértett nőt követte kocsijával. A férfi elől a nő és édesanyja egy töltőállomás boltjába menekült, azonban a férfit ez nem tartotta vissza attól, hogy autója hátuljából egy fémcsövet magához véve ő is az üzletbe fusson.

A terhelt a boltban egyből az asszonyokra támadt és a feje fölé emelt csővel kétszer megütötte a védekező sértett jobb alkarját. A férfi erős ütései a sértett kezén nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozott.

Az ügyészségi indítvánnyal egyezően a Kaposvári Járásbíróság kettő év négy hónap börtönbüntetésre, valamint hat év közügyektől eltiltásra ítélte a terheltet, aki védőjével együtt fellebbezett az ítélet ellen.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !