Nyomozók lepték el egy 57 pomázi férfi házát (videó)

Szentendrei nyomozók lepték el egy 57 éves férfi házát, miután az elmúlt hónapokban megfelelő mennyiségű bizonyítékot gyűjtöttek bűnös tevékenységére: rendszeresen árult drogot ügyfeleinek.

Néhány hónapja esett be egy információ arról, egy pomázi férfi adja-veszi a szert Pomázon. Kollégáink a megfelelő mennyiségű és a gyanút megalapozó adat beszerzését követően, 2024. február 29-én reggel blokkoltak a célszemély házánál. H. Ferenc bilincsben, az otthonában lefoglalt digitális mérleg, mobiltelefon, pénz, és tasakolt por, valamint a háza előtt parkoló autó motorterében lévő biztosíték dobozból a kábítószerkereső kutya által kiszagolt, bruttó 18,2 gramm zöld növényi törmelék a bűnjeltasakokban végezte.

H. Ferenc először tagadott, ám az elé tárt bizonyítékok hatására gyorsan változtatott álláspontján és beismerő vallomást tett. Elmondása szerint rendszeresen ellátta ügyfélkörét az illegális szerrel, ami napi 18-20 ezer forint hasznot hozott.

Az azóta letartóztatott H. Ferenccel szemben a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !