Mellkason szúrta exét egy nő Angyalföldön, az asszony gyermekei végignézhették a férfi haláltusáját

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki vitát követően rátámadt korábbi élettársára és egy késsel kioltotta az életét.

A vádirat szerint egy 35 éves nő egy XIII. kerületi lakásban élettársi kapcsolatban élt az arab származású sértettel, miközben a férfi fenntartott egy külön lakást is. A nő időszakosan, amikor nála tartózkodtak, ellátta a korábbi párkapcsolatából származó két kisgyermekét is.  A sértett szeretett volna a nővel végleg családként élni, és ebbe kezdetben a vádlott is beleegyezett. Később azonban már elzárkózott az együttéléstől, és azt sem engedte a sértettnek, hogy amikor a gyermekei nála alszanak, az ő altatásukat megelőzően hazaérkezzen. Amikor a gyermekek otthon voltak, akkor a sértett napközben sem mehetett haza.  A pár kapcsolata az előbbiek miatt, továbbá a nő italozásai megromlott, majd szakítottak.

A vádlott a gyilkosság napján – bár gyermekei éppen nála, a XIII. kerületi lakásban tartózkodtak – jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott  Este, zaklatott idegállapotban felhívta a sértettet, és közölte, hogy a személyes tárgyait még aznap vigye el. A nő ekkor is arra kérte a férfit, hogy csak 21 óra után menjen a holmijáért, amikor a két gyermeket lefektette aludni. A sértett kb. fél órával a megjelölt időpont előtt érkezett, ezért összevesztek. Az elkövető a konyhában magához vett egy kést, és azzal mellkason szúrta a sértettet, aki elindult kifelé, majd az ajtón kívül összeesett. A nő a kést a mosogatóba dobta, közben szólongatta a sértettet, hogy jöjjön be. Miután észlelte, hogy a sértett eszméletét veszítette, másokon keresztül segítséget kért, azonban a férfi életét a rövid időn belül kiérkező mentők sem tudták már megmenteni.

A Fővárosi Főügyészség a bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló nőt emberölés bűntettével vádolja. A főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, továbbá azt is indítványozza, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy a nő nem bocsátható feltételes szabadságra. 

Korábbi sajtóhírek szerint a gyermekek végignézhették a férfi haláltusáját.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !