200 millió forintot kaszált egy debreceni férfi azzal, hogy luxusautó-kereskedőnek adta ki magát

További sértettek jelentkeztek, akiket szintén átvert egy debreceni férfi. A nyomozók őrizetbe vették, a törvényszék elrendelte a letartóztatását. 110-ről 203 millió forintra nőtt a kicsalt pénzösszeg - jelentette a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozói 2023 novemberében gyanúsítottként hallgattak ki egy 30 éves férfit 11 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett miatt. Már akkor erős volt a gyanú, hogy a botcsinálta autóneppernek további áldozatai is lehettek. Azóta hét sértett jelentkezett, akiknek ugyanúgy több tízmilliós luxusautókat ígért, elvette az előleget, aztán csak az ígéretek maradtak. A tavaly év végi adatok szerint 110 millió forinttal károsította meg megrendelőit, ez mostanra 203 millió forintra nőtt.

Az új információk birtokában a nyomozók folytatólagosan gyanúsítottként hallgatták ki a 30 éves férfit, ez esetben viszont őrizetbe is vették, a Debreceni Törvényszék pedig elrendelte a letartóztatását. Most már 18 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett miatt folyik az eljárás vele szemben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !