Fogva tartottak, bántalmaztak és prostitúcióra kényszerítettek egy nőt Salgórarjánban

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat emberkereskedelem és kényszermunka bűntett kísérlete miatt egy 34 éves és egy 50 éves salgótarjáni férfival szemben.

A 34 éves férfi februárban az 50 éves társa salgótarjáni családi házának nyári konyhájában – annak beleegyezésével – fogva tartotta nő ismerősét. A sértett kiszolgáltatott helyzetét használták ki, és megkísérelték rábírni, hogy Salgótarjánban, később Németországban szexuális cselekményeket végezzen másokkal. A nőt a 34 éves elkövető több alkalommal bántalmazta, tisztálkodási lehetőséget nem biztosított, enni naponta csak egyszer adott neki. Több férfi érkezett a házhoz, akiknek a nőt felkínálták ellenszolgáltatásért cserébe. A fiatalabb gyanúsított február elején a sértettet fojtogatni kezdte, megpofozta és kényszerítette, hogy szexuális cselekményt végezzen vele.

A férfiakat elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a 34 éves férfit szexuális erőszak bűntett elkövetésével is gyanúsítják, és indítványozták letartóztatását. Vagyonvisszaszerzés keretében a nyomozók gépkocsit foglaltak le.

Az idősebb gyanúsítottnak járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett miatt is felelnie kell, ugyanis a hatóság tagjai ellenőrizték Salgótarján belterületén, miközben úgy közlekedett autóval, hogy a bíróság a vezetéstől jogerősen eltiltotta. Megállapították azt is, hogy a férfi ellen a Gyöngyösi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !