Fegyveres rabló ellen adott ki elfogatóparancsot a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a felvételen látható férfi 2024. március 10-én a X. kerületben, a Kerepesi úton társaival pénz átadására szólított fel egy férfit, és azzal fenyegették meg, hogy egyiküknél kés van. Az elkövetők kevesellték a kapott pénzt, így egy közeli bankautomatához mentek a sértettel, aki a fenyegetés hatására pénzt vett fel és átadta nekik.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült, akiket az eljárás során a kőbányai nyomozók azonosítottak, az egyik ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !