Épülget Mészáros Lőrinc magánegészségügyi birodalma

Az állami egészségügy hanyatlása párhuzamba állítható Mészáros Lőrinc magánegészségügyi birodalmának felemelkedésével - állapította meg az Mfor cikkében. A Superhuman Center Kft. létrehozására vonatkozó információk február 26-án kerültek nyilvánosságra, míg hivatalosan március 6-án jegyezték be a céget, ahol résztulajdonos Mészáros Lőrinc is.

A kft. főtevékenysége az egyéb humán-egészségügyi ellátás, de foglalkoznak még gyógyszer, gyógyászati termék nagykereskedelmmel, általános járóbeteg-ellátással és szakorvosi járóbeteg-ellátással is.

Az Mfor megjegyzi, hogy Mészáros Lőrinc nem egyedülálló tulajdonos a frissen alapított vállalkozásban, hanem a megszokott üzleti partnereivel együttműködik, Deák Gábor és Magyar Olivér Mátyás, akik a Gyógyító Magyarok Kft. révén ismertek. A felcsúti milliárdos 2020 decemberében vásárolt részesedést a Gyógyító Magyarok Kft.-ben, és már akkor látható volt, hogy ahol Mészáros Lőrinc megjelenik, ott idővel meghatározó tényezővé válik.

A cikk szerint a következő hónapokban, években Mészáros Lőrinc egészségügyi birodalmának felépülését is közelről szemlélheti majd az ország.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !