Az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni egy budapesti férfi, aki úgy gondolta, ő ingyen tankolhat

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni - tájékoztatott a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre arról érkezett a bejelentés, hogy az M1-es sztráda győri szakaszán, egy benzinkútról egy férfi tankolást követően fizetés nélkül hajtott el Budapest irányába. A Komárom-Esztergom vármegyei autópályás rendőrök kiszűrték a személygépkocsit a forgalomból. A megállítás nehézkesre sikeredett, mivel az ellenőrizni kívánt sofőr nem állt meg a rendőri jelzésnek, igyekezett többször a szolgálati kocsi mellett elhajtani, majd nagy sebességgel elhagyni az autópályát, azonban lesodródott az útról. A férfi kiugrott a járműből, majd futásnak eredt – bár sok esélye nem volt –, kollégáink hamar utolérték és elfogták. Kiderült menekülésének oka: a 47 éves férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt is pozitív lett.

Az egyenruhások előállították a budapesti lakost a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben engedély nélküli vezetés miatt gyorsított eljárást folytattak le. Továbbá gyanúsítotti kihallgatása sem maradhatott el kábítószer birtoklása végett.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !