Rejtett kamera buktatta le a pedofil baranyai férfit, aki a beteg nevelt lányával fajtalankodott

Jogerősen 8 év 4 hónap fegyházbüntetést szabott ki a Pécsi Ítélőtábla egy baranyai férfira élettársa állandó felügyeletet igénylő kiskorú lányának molesztálása miatt

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az ítéletet ismertető, az MTI-hez eljuttatott közleményében az írta: a férfi 2016-ban ismerkedett meg későbbi élettársával, aki egyedül nevelte kiskorú lányát.

A vádlott élettársával és a betegsége miatt állandó felügyeletet igénylő lánnyal 2020 áprilisában egy közösen vásárolt családi házba költözött, ahonnan a nő több alkalommal járt orvosi kezelésre a közeli városba, így a férfi huzamosabb ideig kettesben maradt a sértettel.

Mivel a nőnek gyanús lett lánya magatartása, a házban egy kamerát helyezett el, amely rögzítette, ahogy a férfi a lányt szexuálisan molesztálja.

Az ügyben első fokon eljáró Pécsi Törvényszék a vádlottat 2023 októberében szexuális erőszak miatt 8 év 4 hónap fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

A védelemnek a vádlott felmentésért beadott fellebbezése és a fellebbviteli főügyészségnek az ítélet helybenhagyására tett indítványa folytán másodfokon eljáró Pécsi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét.

Az ítélet jogerős.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !