Életveszélyes manőver Borsodban: amíg a sofőr menet közben egy tányérból eszegetett, az anyósülésen ülő barátja fogta a kormányt (videó)

Az Encsi Rendőrkaptányság egyenruhásai egy közösségi oldal bejegyzéséből értesültek arról, hogy egy férfi autójával Göncruszka és Vilmány között szabálytalanul közlekedett. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr menet közben a kormányzást átengedte a jobb első ülésen utazó barátjának, miközben a kezében tartott tányérból evőeszközzel evett. A férfi az útszakaszon megengedett 90 helyett 100 kilométer/óra sebességgel haladt.

A rendőrök azonosították a gagybátori sofőrt, aki meghallgatása során a szabálysértések elkövetését elismerte, ezért a hatóság pénzbírsággal sújtotta és két hónapra eltiltotta a járművezetéstől.

Az Encsi Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a balesetek többségének hátterében súlyos szabályszegés áll. A rendőrök a jövőben is határozottan fellépnek azon járművezetőkkel szemben, akik a közlekedési szabályok megsértésével, felelőtlen magatartásukkal veszélyeztetik a maguk, illetve mások testi épségét, biztonságos közlekedését!


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !