Döbbenetes videofelvételt hozott nyilvánosságra a rendőrség

Oklahoma rendőrsége nyilvánosságra hozta azt a döbbenetes videofelvételt, amelyet egyik szolgálati autójuk fedélzeti kamerája rögzített. Miközben egy autópálya-rendőr egy járművezetővel beszélgetett, egy figyelmetlen sofőr belehajtott a megállított terepjáróba, amitől a rendőr oldalra lökődött - írta a Zsaru Magazin.

Csodával határos módon a három érintett csak könnyebben sérült abban a közúti balesetben, amely az amerikai 40-es autópálya oklahomai részén történt a Cimarron Road kihajtója előtti leállósávban. A felvételen jól látni, hogy a szolgálati jármű előtt a terepjáró teljes terjedelemben a leállósávban parkolt, nem lógott át záróvonalon, és az autópálya-rendőrség egyenruhása a jobb oldalához ment, és a lehúzott ablakon keresztül beszélt a vezetővel. Pár pillanattal később a fehér terepjáróba oldalról belehajtott egy fekete SUV, amitől a rendőr oldalvást hátralökődött, és arccal lefelé a fűcsomós talajra zuhant. Azt is látni, hogy az egyenruhás átfordul, majd rögtön felugrik, és távolabbra szalad.

„Ezt a videofelvételt azért hoztuk nyilvánosságra, hogy mindenki a saját szemével lássa, mit okozhat pár pillanatnyi figyelmetlenség” – fogalmazott közleményében az oklahomai autópálya-rendőrség.

Bár a fekete Lexus vezetője is csak könnyebben sérült, a helyi média riportjaiból sem derült ki, hogy mi terelte el a figyelmét. A videón látható Jesse Gregory közrendőr hálát adott a mindenhatónak, hogy egy bal alkarján éktelenkedő karcolással megúszta a szerencsétlenséget. De azt is elismerte, hogy miután a felvételt megnézte, elcsodálkozott, hogy kényszerű elvetődését követően fekvő helyzetben átfordult, és azzal a lendülettel felállt, és elrohant, mert nem emlékezett rá, hogy a pillanat hevében pontosan mit is csinált.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !