A rendőrség várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a kerepesi HÉV megállóban történt eseménynek

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

2024. február 4-én a kerepesi HÉV megállóban négy férfi között szóváltás alakult ki, végül a gyanúsított egy sniccerrel megvágta az egyik ismeretlent.

A történtek és az előzmények körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében szükség van azok felkutatására, akik 2024. február 4-én a 15 óra 38 perckor Budapest-Örs vezér térről induló, és Mogyoródig közlekedő HÉV szerelvény utolsó kocsijában utaztak, és tanúi voltak az ott történteknek.

Várják azok jelentkezését is, akik 2024. február 4-én 16 óra körül szemtanúi voltak a kerepesi HÉV megállóban történt eseménynek!

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kéri, hogy aki tanúja volt a HÉV-en, vagy a megállóban történteknek, esetleg rögzítette az eseménysorokat, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-2362883 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán, vagy a 112 központi telefonszámon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !