Megszivatta áldozata a ceglédi rablót

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki ismerősét próbálta meg kirabolni, de a merész sértett kihasználva az elkövető óvatlanságát a rendőrökhöz menekült. 

A vádirat szerint az elkövető még 2022 augusztusának végén, egyik éjjel mászott be a sértett ceglédi ingatlanjára. Miután benyomta a ház bejárati ajtaját megkereste a zajra éppen felébredő sértettet, majd késsel hadonászva pénzt követelt tőle. A sértett közölte, hogy nincs pénze, erre a vádlott felé szúrt, megsebesítve bal kezét. Ezután - miközben továbbra is pénzt követelt - lökdösni kezdte a sértettet és ököllel arcon ütötte. Mivel a házban csak a sértett mobiltelefonját és egy parfümöt tudott magához venni, az elkövető megkérdezte a sértettet, hogy a ház előtt parkoló autójában tart-e pénzt.

A sértett azért, hogy a házból kicsalja a vádlottat, azt állította, hogy van ott pénze, ezért mindketten kimentek az utcára. Odakint azonban közölte az elkövetővel, hogy mégsincs pénze az autóban. Az elkövető rövid hezitálás után ismét bement a sértett házába. Ezt kihasználva a sértett beült az autójába és a Ceglédi Rendőrkapitányságra hajtott.

A Ceglédi Járási Ügyészség az ügyben felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntette és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !