Két rendőrt bántalmazott egy kiskunsági férfi

Letartóztatta a bíróság csütörtökön azt a férfit, aki két rendőrt bántalmazott - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a rendőrök azért mentek ki a kiskunsági férfi otthonába, hogy egy szabálysértés miatt elővezessék.

A férfi nem volt hajlandó velük menni, ezért az ismételt felszólítások után az egyik rendőr megpróbálta megbilincselni az ágyában fekvő gyanúsítottat. A férfi rúgkapálni kezdett, mire a másik járőr, egy rendőrnő is közbeavatkozott, őt azonban a férfi úgy megrúgta, hogy elesett, beütötte a halántékát és agyrázkódást szenvedett. Ezután a férfi ellökte az őt megbilincselni próbáló rendőrt, aki a fején nyolc centiméteres, erősen vérző sérülést szenvedett - ismertette a rendőrség.

Ezt követően az elkövető elmenekült a helyszínről. Felkutatásában és elfogásában 36 rendőr és egy nyomkereső kutya vett részt. Az összehangolt rendőri intézkedés eredményeként a férfit pár órán belül, a bűncselekmény elkövetésének helyszínével szemben lévő ingatlan padlásán találták meg. ,nj8h

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !