Két férfi is bánja, hogy megismerkedett a 42 éves nővel

Két férfi is bánja, hogy megismerkedett azzal a 42 éves nővel, aki egyiküknek a pénztárcáját, a másiknak pedig a telefonját szerezte meg. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

Az asszony 2023. szeptember 15-én késő este állította meg az egyik kiszemeltet, és felajánlotta szexuális szolgáltatásait. A 35 éves férfi visszautasította ezt, de a másik nem tágított mellőle, zaklatta, tapogatta, mindeközben a zsebéből kivette a mobiltelefonját. A sértett azonban észrevette és szóvá tette a dolgot, amiből heves vita alakult ki közöttük. A nő nem akarta visszaadni a készüléket, és egy gázspray-vel szembe fújta áldozatát. A járőrök a bejelentést követően két órán belül elfogták az asszonyt, előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A cipőjébe rejtett mobiltelefon is előkerült.

A nő másnap egy 54 éves férfinak kínált szexuális szolgáltatást a Nagyerdő környékén, aki felvette az autójába, majd a légyottot követően észrevette, hogy eltűnt a pénztárcája, amiben az iratai voltak. Később az intézkedő rendőrök találták meg az erdőben. A hatóság előtt már eddig sem ismeretlen asszonyt elfogták és előállították. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe, majd kezdeményezte letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság el is rendelt. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !