Egy autót felgyújtott, hat másikat pedig megrongált egy 18 éves férfi Kispesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség és rongálás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást egy budapesti férfival szemben, aki a gyanú szerint egy kispesti bevásárlóközpont mélygarázsában feltört, majd felgyújtott egy személygépkocsit. A jármű belseje teljesen kiégett, amellyel több tízmilliós kár keletkezett.

Az adatok szerint a mélygarázsban hat másik autót is megpróbált erőszakkal kinyitni lopási szándékkal, ám csak kettőből sikerült kisebb értékű dolgokat elvinnie.

A nyomozók egy napon belül azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható L. Norbertet, akit január 9-én 19 óra 3 perckor egy XVIII. kerületi családi háznál fogtak el, majd a kispesti kapitányságra állították elő.

A 18 éves férfit a nyomozók háromrendbeli lopás vétsége, négyrendbeli lopás vétség kísérlete, valamint egyrendbeli rongálás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, valamint őrizetbe vétele mellett kezdeményezték a letartóztatását. L. Norbert nem tudott érdemi magyarázatot adni tettére.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !