Dílekre csapott le a TEK és rendőrség Zalaegerszegen

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két férfi és egy nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a 42 éves gyanúsított az elmúlt fél évben saját garázsában árult kokaint vásárlóinak. A vevőket alkalmanként a 27 éves párja szolgálta ki otthonukban vagy a munkahelyén. Egy 34 éves férfi a megvásárolt drogot továbbértékesítette saját vevőkörének.

A Terrorelhárítási Központ és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság összehangolt akció során csapott le a feltételezett dílerekre zalaegerszegi lakásaikon. Az ingatlanokban tartott kutatások során a rendőrök droggyanús fehér port, valamint egy gáz-riasztó fegyvert és a hozzá tartozó töltényeket találtak, amiket lefoglaltak.

A nyomozók a TEK közreműködésével mindhárom embert elfogták és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket. A két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt. A nő szabadlábon védekezhet az eljárás során.

A rendőrök a kábítószert vásárlókat is azonosították, velük szemben kábítószer-birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !