Sajátos módszerrel tartotta vissza a tolvajt az autóbontó alkalmazottja

Ohio fővárosában autóbontóból akart alkatrészeket lopni egy 26 éves férfi, de az egyik alkalmazott meglátta, amint beült egy kocsiba, és sajátos módszerrel tartotta vissza: villás targoncájával felemelte a járművet.

"Lüke tolvajokból sajnos sosem volt hiány, és ez a jövőről is elmondható, de Alexander Funk nem azzal vált nevetségessé, hogy belopózott egy akroni autóbontóba, és ott beült egy szétszedésre váró városi terepjáróba, hanem azzal, hogy ezt az egyik ottani alkalmazott észrevette, és egy villás targoncával a kocsit 6 méter magasra emelte. A benne rejtőző férfinak felocsúdni sem volt ideje, nemhogy kiugrani, és elmenekülni." - írta a Zsaru Magazin.

A riportokból kiderült, hogy a besurranó tolvaj a terepjáró hátsó ülésén kuksolt arra várva, hogy a dolgozók elmenjenek, és nyugodtan nekiállhasson a használható alkatrészek kiberhelésének. Főleg a katalizátorra fájt a foga, mint az később kiderült. Nem rezzent össze a villás targonca hangjára, hiszen egy bontóban gyakorta dolgoznak ilyen géppel, de arra nem számított, hogy a kocsival együtt a levegőbe emelik.

„Túl sokan próbálnak lopkodni a bontóból, és már elegünk van belőle. Ezért is figyelünk jobban” – magyarázta az Arlington Auto Wrecking egyik alkalmazottja, és hozzátette, ami a tolvajlást illeti, Alexander Funk nem mondható őstehetségnek. Korábban kétszer is kiszúrták, amikor besurrant hozzájuk, de az első alkalommal még futni hagyták, másodjára pedig elmenekült. Ezúttal nem tudott kereket oldani, és miután a rendőrök katalizátor levágására alkalmas eszközöket találtak a hátizsákjában, elismerte a rongálás és a lopás kísérletét. A zsaruk két legyet ütöttek egy csapásra, mert a drogproblémás férfit rendzavarás miatt körözték.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !